Ευχαριστίες Ασθενών

“Θα θέλαμε να εκφράσουμε και γραπτώς τις θερμές ευχαριστίες μας προς το ιατρικό κέντρο Αμαρουσίου για την άψογη αντιμετώπιση της επέμβασης του Θεόδωρου Κοτετοπούλου δωμ. Α 730. Προς τον κ Γεώργιο Κυριάκου και την ομάδα του για την εγχείρηση και το όλο ενδιαφέρων τους,  καθώς και για το προσωπικό της κλινικής στο σύνολο του.  Λειτούργησαν όλα σαν ένα ελβετικό ρολόι.

Σας ευχαριστούμε,”

Παζάνη Αλεξάνδρα, Κοτετόπουλος Θεόδωρος

“Σαν σήμερα ακριβώς πριν από ένα χρόνο εγχειρίστικα με μεγάλη επιτυχία από έναν θαυμάσιο γιατρό, τον Γιώργο Κυριάκου. Ότι είμαι σήμερα απόλυτα υγιής οφείλεται στη δική του έγκαιρη διάγνωση και τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το θέμα υγείας που προέκυψε. Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου.” 

Ευάγγελος Αντώναρος

“Χρόνια πολλά με υγεία και πολλές επιτυχίες. Με πολύ πολύ Αγάπη και μεγάλη εκτίμηση.” 

Στέλιος και Γιάννα Παυλίδη

“Είσαι ένας ήλιος που λάμπει. Σ’ευχαριστώ πολύ,” 

Κανέλλα

“Σας ευχαριστούμε για όλα. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την επιστήμη, την υπομονή, την φροντίδα και πάνω απ’όλα την ανθρωπιά σας!!!”

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. 

Δημήτρης και Ελευθερία

“3 Ιουλίου 2011. Η αγωνία για την αυριανή μέρα στο κατακόρυφο! Άγχος , ανησυχία , αμφιβολίες για το αποτέλεσμα … Είχα πίστη όμως κι ας ήξερα ότι αντιμετώπιζα ένα από τα δυσκολότερα και πολύωρα χειρουργεία. Είχα όμως έναν από τους καλύτερους χειρουργούς λαπαροσκόπους , τον Γιώργο  Κυριάκου , τον φύλακα άγγελο μου! Ένα ευχαριστώ φυσικά στον άνθρωπο αυτόν δε φτάνει! Αλλά 3 χρόνια μετά μια δημόσια αναγνώριση είναι επιβεβλημένη ! Δε θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά του όταν ο φόβος με κατέβαλε , ούτε την πεποίθησή του ότι όλα θα πάνε καλά! Και με την βοήθεια του θεού πήγανε!”

Ηλίας Κωνσταντινίδης

“Ενα “ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” είναι πολύ λίγο… σας εμπιστεύτηκα τον σημαντικότερο άνθρωπο της ζωής μου, τον  “ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ”  και όλα πήγαν καλά όπως μας υποσχέθηκες!!! Ο θεός να σας έχει καλά εσάς και την οικογένεια σας. Εύχομαι πάντα επιτυχίες!!! Με εκτίμηση,” 

Νίκη Θ. Χριστοπούλου

κ. Κυριάκου, Να σας έχει ο θεός καλά γιατί το αξίζετε! Επειδή όμως έχετε αποστολή να βοηθάτε τους ανθρώπους , ένας λόγος παραπάνω. ( Αυτά τα δύο να μην τα ξεχνάτε και ιδιαιτέρως όταν έρχονται τα δύσκολα, πράγμα που συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους όσο ζούνε. Έτσι αντλούμε όλοι από μέσα μας , ξανασηκωνόμαστε και προχωράμε … στο φυλλορόϊσμα της ζωής.) Με Ευγνωμοσύνη,” 

Λήδα Μητσώνη

“Σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο 1ο ρομποτικό ουρολογικό συμπόσιο! Με εκτίμηση,”

Αντωνοπούλου Άννα

κ.Κυριάκου, Σας είμαστε υπόχρεοι! Ευχαριστούμε για όλα! 

Ρούλα, Κώστας, Νίκος, Αλεξάνδρα

“4 Ιουλίου αύριο! Μια επέτειος ζωής για μένα! 4 Ιουλίου 2011! Πριν 5 χρόνια! Αγωνία κακές σκέψεις, αγησυχία για την επόμενη μέρα! Ο Θεòς και ο Γιώργος Κυριάκου έκαναν το θαύμα! 8 ώρες ταξίδι στο πουθενά! 8 ώρες που επανέφεραν την καθημερινότητά μου στους γνωστούς της ρυθμούς! Μακάρι όλα γα περάσουν στη λήθη σαν ένα κακό όνειρο που πέρασε! Μια φορά το χρόνο νοιώθεις ένα τσίμπιμα στην καρδιά! Αλλά περνάει! Και τότε λες! Είμαι εδώ!” 

Ηλίας Κωνσταντινίδης

Κύριε Κυριακου,
 

Σας ευχαριστώ θερμά για τον άριστο και επαγγελματικό τροπο που χειριστηκατε εσεις και ιατρικό κέντρο την διάγνωση σχετικά με τον προστάτη που με απασχολούσε αρκετό καιρό. Οταν ήρθα να σας δω, είχα ήδη επισκεφθει και άλλους ουρολόγους, που όμως δεν είχαν ξεκαθαρισει με απόλυτο τροπο την διαγνωση αφηνωντας μου υποψίες και ένα στενόχωρο αίσθημα. Εσεις, από την πρώτη επισκεψη, μου ξεκαθαρισατε με απόλυτα επιστημονικο τροπο τα τεστ που επιλέξατε και αμέσως μου δώσατε το αίσθημα ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια. Αυτό το αίσθημα είναι και το πλέον σημαντικό για εναν ασθενή που βρισκεται  σε δυσχερη θεση. Φυσικά τα αποτελέσματα στην περίπτωση μου βγήκαν όλα καλά, αλλά αυτό δεν επηρεαζει καθόλου τα θετικά αισθήματα για τον επιστημονικό και ανθρώπινο τροπο που με αντιμετωπίσατε.

 
Με ευγνωμοσύνη,”
Ανεστης Παπαδόπουλος

Επικοινωνήστε μαζί μου…